Rörtec VVS Vasa Korsholm

Rörtec

Lokal och tillförlitlig VVS-service, ta kontakt så hjälper vi dig!

Vem är vi?

Rörtec är ett aktiebolag som fick sin start i Korsholm år 2015. Företaget grundades av Jonas Hedman, och som verkställande direktör driver han företaget både i kontoret och ute på fältet. Företaget utför alla typer av VVS-arbeten för olika typer av byggnadsprojekt. Rörtec erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga helhetslösningar inom VVS-planering, försäljning av VVS-material, samt installation. Vi erbjuder även olika typer av konsultering. Vid en installation ges kunden rådgivning så att systemen och produkterna hanteras på ett optimalt sätt och bidrar till att maximera energibesparingen och förlänga livslängden.

Vi utför VVS-tjänster åt såväl privatpersoner som fastighetsförvaltare, offentliga sektorn samt företag inom byggnadsbranschen runtom i Vasa och Korsholm med omnejd. Vi är specialiserade inom nybyggnation och renoveringar, och med flera års erfarenhet inom branschen kan företaget åta sig de flesta uppdrag inom området. Vi erbjuder fullständiga VVS-projekt för alla typer av fastigheter, så som egnahemshus, radhus och höghus. Som företag prioriterar vi nöjda kunder, vilket gör att vi sätter stort fokus på att leverera skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter dig som kund. Alla anställda är certifierade och har bred kunskap inom området, och vi strävar till att ständigt utvecklas och erbjuda våra kunder förstklassig service.

Varför välja oss?

Tillgänglighet

Vårt mål är att ta hand om kunden så snabbt som möjligt. I praktiken innebär detta oftast inom några dagar från det att kunden har hört av sig. Ett läckage eller att tillgången till vatten i hemmet begränsas är något som måste åtgärdas så snabbt som möjligt. Det är därför vi prioriterar tillgänglighet, och gör allt vi kan för att hjälpa till när krisen uppstår.

Kvalitet

Vi sätter stort fokus på att installationerna vi utför skall vara professionellt och pålitligt utförda. Vi samarbetar endast med företag och leverantörer med kvalitativa produkter.

Kunskap

Installationer utförda av Rörtec är endast utförda av auktoriserad personal som har en bred kännedom och erfarenhet inom området. 

Vårt team

Jonas Hedman

Verkställande direktör

Jonathan Rönnqvist

Montör

Johannes Hedman

Montör

Scroll to Top