Rörtec VVS Vasa Korsholm Vasa Korsholm

Rörtec

Paikallinen ja luotettava LVI-palvelu, ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Keitä me olemme?

Rörtec on osakeyhtiö, joka aloitti toimintansa Korsholmissa vuonna 2015. Yrityksen perusti Jonas Hedman, ja toimitusjohtajana hän johtaa yritystä sekä toimistossa että kentällä. Yritys tekee kaikenlaisia LVI-töitä erityyppisiin rakennushankkeisiin. Rörtec tarjoaa kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä kokonaisratkaisuja LVI-suunnittelussa, LVI-materiaalien myynnissä ja asennuksessa. Tarjoamme myös erilaista konsultointia. Asennuksen aikana asiakasta neuvotaan, jotta järjestelmiä ja tuotteita voidaan hallita optimaalisesti ja jotta ne edistävät energiansäästöjen maksimointia ja käyttöiän pidentämistä.

Suoritamme LVI-palveluja yksityishenkilöille sekä isännöitsijöille, julkiselle sektorille ja rakennusalan yrityksille Vaasan ja Korsholman ympäristössä ja lähialueilla. Olemme erikoistuneet uudisrakentamiseen ja remontteihin, ja useiden vuosien kokemuksella alalta yritys pystyy hoitamaan suurimman osan alueen toimeksiannoista. Tarjoamme kokonaisvaltaisia LVI-projekteja kaikentyyppisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Yrityksenä asetamme asiakastyytyväisyyden etusijalle, mikä tarkoittaa sitä, että panostamme suuresti räätälöityjen kokonaisratkaisujen toimittamiseen, jotka on sovitettu juuri sinulle asiakkaana. Kaikilla työntekijöillä on sertifioitu koulutus ja laaja tietämys alalta, ja pyrimme jatkuvasti kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.

Miksi valita meidät?

Saavutettavuus

Tavoitteenamme on käsitellä asiakasta mahdollisimman nopeasti. Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä muutaman päivän kuluessa asiakkaan yhteydenotosta. Vuotoon tai rajoitettuun vedensaantiin kotona on puututtava mahdollisimman nopeasti. Siksi asetamme saatavuuden etusijalle ja teemme kaikkemme auttaaksemme, kun kriisi ilmenee.

Laatu

Panostamme suuresti siihen, että tekemämme asennukset ovat ammattimaisia ja luotettavia. Teemme yhteistyötä vain sellaisten yritysten ja toimittajien kanssa, joilla on korkealaatuisia tuotteita.

Tieto

Rörtecin suorittamat asennukset suorittaa ainoastaan valtuutettu henkilökunta, jolla on laaja tietämys ja kokemus alalta. 

Tiimimme

Jonas Hedman

Toimitusjohtaja

Jonathan Rönnqvist

Asentaja

Johannes Hedman

Asentaja

Selaa alkuun